New Generation alumínium harmonikaajtó négyzetes ablakbetéttel

Cikkszám: 035956
41 785 Ft

Több fény, több szín, több lehetőség
New Generation – kiváló és divatos! Harmonika ajtók új forma és szín választéka, ez a funkcionalitás és dizájn ötvözete a legmagasabb szinten. Lehetőség a kreatív emberek számára. A stilisztikai megoldások új dimenziója.

  • 205 cm szabvány magasság, tetszés szerint rövidíthető
  • 86 cm szabvány szélességig, kiegészítő lamellákkal 400 cm-ig bővíthető
  • egy- és kétszárnyú ajtóként is felszerelhető
  • modern alumíniumhatású fogantyú, visszacsúszás-gátlóval
  • kiegészítőként: díszléc a felső csúszósín takarására
  • a lamellák 11mm vastag dupla falú profilokból készültek
  • az elasztikus lágy műanyagból készült csatlakozások és a karbantartást nem igénylő speciális csúszkák hosszú éveken át biztosítják a csendes működést
Szélesség86 cm
Magasság205 cm
Súly10 kg
Színalumínium
Ablakbetét négyzetes
Bővíthető?Igen

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation), mely minden uniós országban kötelezően alkalmazandó, 2018. május 25-től Magyarországon is érvénybe lép. Bár eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel, a mindenkori adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kezeltük adatait, szeretnénk összefoglalni, mit teszünk azért, hogy a továbbiakban is minden, adatvédelemmel kapcsolatos követelményt teljesítsünk.

Annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk, és továbbra is a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, frissíteni fogjuk általános szerződési feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogyan használjuk és védjük a személyes adatait.

Adatai számunkra vagy azért szükségesek, hogy megfelelően tájékoztassuk szolgáltatásainkról, vagy azért, hogy ha megtisztel bizalmával, és érdeklődik valamelyik termékünk iránt, minél egyszerűbben és gyorsabban összeállíthassuk a megfelelő ajánlatot. Adatait továbbra sem adjuk ki megkérdezése nélkül harmadik félnek, csak ha az szolgáltatásaink nyújtásához szükséges, vagy azt jogszabály lehetővé teszi. Ugyanúgy vigyázunk adataira, mint ahogy Ön is tenné.

Amennyiben nem szeretné, hogy adatai számunkra elérhetőek legyenek, kérjük, jelezze válaszlevélben: keriroda@marley.hu!