Tango fehér harmonikaajtó

Cikkszám: 034874
18 060 Ft

Szenvedéllyel teli
Az előre összeszerelt „Tango” harmonikaajtó ideális partnereaz Ön korszerűen berendezett szobájának. Önkéntelenül is elvarázsolja!

  • 202 cm magasság, igény szerint rövidíthető.
  • 85 cm szélesség, nem bővíthető
  • előszerelt kivitelben, csak egyszárnyú ajtóként szerelhető fel
  • teli és ablakos lamellákkal kapható
  • fémhatású fogantyú rugós zárral
  • lamellák 10mm vastagúak, kettősfalú műanyagprofilból készültek
  • az elasztikus lágy műanyagból készült csatlakozások és a karbantartástnem igénylő speciális csúszkák hosszú éveken át biztosítják a csendes működést
Szélesség85 cm
Magasság202 cm
Súly7.5 kg
Színfehér
Ablakbetét Nincs
Bővíthető?Nem

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation), mely minden uniós országban kötelezően alkalmazandó, 2018. május 25-től Magyarországon is érvénybe lép. Bár eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel, a mindenkori adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kezeltük adatait, szeretnénk összefoglalni, mit teszünk azért, hogy a továbbiakban is minden, adatvédelemmel kapcsolatos követelményt teljesítsünk.

Annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk, és továbbra is a legjobb szolgáltatást nyújthassuk, frissíteni fogjuk általános szerződési feltételeinket és adatvédelmi szabályzatunkat, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogyan használjuk és védjük a személyes adatait.

Adatai számunkra vagy azért szükségesek, hogy megfelelően tájékoztassuk szolgáltatásainkról, vagy azért, hogy ha megtisztel bizalmával, és érdeklődik valamelyik termékünk iránt, minél egyszerűbben és gyorsabban összeállíthassuk a megfelelő ajánlatot. Adatait továbbra sem adjuk ki megkérdezése nélkül harmadik félnek, csak ha az szolgáltatásaink nyújtásához szükséges, vagy azt jogszabály lehetővé teszi. Ugyanúgy vigyázunk adataira, mint ahogy Ön is tenné.

Amennyiben nem szeretné, hogy adatai számunkra elérhetőek legyenek, kérjük, jelezze válaszlevélben: keriroda@marley.hu!